NOVEMBER,20

DO26nov19:0022:00The Grey Pants + Jappie & Michiel Thompson (Uitverkocht)Double Bill indiesinger songwriter

Event Details

The Grey Pants

Dit duo schrijft spontane liedjes die mijmeren over misplaatste nostalgie, gênante persoonsverwisselingen, en kleine ongemakken. Het onderlinge plezier en de impulsiviteit van Henk Koorn (Hallo Venray) en Elke van Zevenbergen zorgen voor een enorm aanstekelijke show, die ons af en toe meeneemt naar de meest verwarrende en soms ontroerende momentopnames uit hun levens. De bewuste keuze voor een minimaal geluidspalet (Gitaar, ritmebox en twee stemmen) sterkt dit charmante duo aan en brengt het beste naar boven in het karakter van The Grey Pants.

Jappie & Michiel Thompson

Deze twee jongeheren heb je misschien al eens eerder voorbij zien komen als de twee gitaristen van het onconventionele postpunk kwartet KIEFF, maar nu verbinden ze hun kunsten in een totaal andere setting. Jappie bracht op zijn eigen label zijn eerste EP ‘X’ uit die het verhaal vertelt van een break up die voor hem zwaar was. Michiel bracht ook een EP uit die vol zit met persoonlijke verhalen en emotie. Zij vinden het heel eng om het podium te betreden met deze liedjes en daarom doen ze het samen. Deze vriendschap en intimiteit schemert niet alleen door in het geluid, maar ook in de algehele sfeer.

 


INFO

Donderdag 26 november
The Grey Pants + Michiel Thompson & Jappie
Doors – 19:00
Showtime: 19:30
Tickets : 10,00 (28 beschikbaar)


CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

 

X