JULI,20

DO02jul18:3022:00Juliet July + Jazzy D.Dinner show: Driegangendiner, livemuziek en dj dinershowfunkfusionjazzR&B

evosocial

Event Details

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Lil Kleine deed het al, dus wij konden niet uitblijven. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof.

Juliet July wil mensen aan het lachen maken met haar muziek. Als kind speelde ze veelvuldig in musicals en ging ze de wereld over als internationaal model. Ze voltooide een studie aan de Herman Boord Academie. Muzikale inspiratie haalt ze van de theatervloer en de reizen die ze maakt. Haar sound kan omschreven worden als een fusion van jazz, R&B, soul en funk elementen.

DJ: Jazzy D.
Jazzy D. draait met regelmaat tijdens dinnershows. Tijdens zijn sets speelt hij ook live keyboard en in het professionele circuit werkt hij samen met componisten, producers, sound designers en vele muzikanten.

Dinershow: Juliet July + Jazzy D
-Driegangendiner, livemuziek en dj voor €35, kaarten via Amsterdam Alternative
-Inloop 18:30 uur, aanvang diner 19:00 uur
-Max. 30 mensen

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

–> Check het Facebook event hier
–> Koop je kaartje (à €35,-) hier

Tijd

18:30 - 22:00

X