JULI,20

DO09jul19:0022:00Lion's Den + Stef (dj)Dinner show dinershowfolkindielo-fi

evosocial

Event Details

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Lil Kleine deed het al, dus wij konden niet uitblijven. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof.

Lion’s Den is het muzikale project van Matthieu Huijser. Zijn melancholische folk, giet hij in een elegant lo-fi jasje met verschillende muzikanten. Eerder dit jaar bracht hij cassette ‘Time!’ uit, ook deed hij tweemaal mee met de Popronde. Live speelt hij met band bestaande uit Martin van der Heide op toetsen, Thijs Janssen op gitaar/sax en Pelle Bast.

Stef (DJ)
Met een liefde voor warme klanken en meeslepende ritmes draait Stef een uiteenlopende mix van Disco en New Wave waarin ook de invloedrijke percussie van Afrobeat doorklinkt.

Dinnershow Lion’s Den + Stef
Tijden: 19:00 – 22:00
Prijs p.p. voor 3 gangen + concert: €35

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

–> Check het Facebook event hier
–> Koop je kaartje (à €35,-) hier

Tijd

19:00 - 22:00

X