MAART,23

DO09mar19:30Doubland + Hiqpy + FUZZY TEETH + Marc Sarria (DJ)EP release alternatiefindiepopindierock

Event Details

Doubland

Ergens op de Veluwe, onder de grond wordt gewerkt aan een ‘Kelderpop’ recept.

Maar wat krijg je als je deze 4 vrienden met 4 totaal verschillende muzikale achtergronden samen-klopt in dit Indie recept genaamd Doubland? Een sound bestaande uit een krokkante bodem van groovende drums en melodieuze baslijnen. Aangevuld door surfy gitaarriffs, gedoseerd met een eetlepel fuzz. En dan die vulling van verfrissende, doch spannende akkoorden op keys met soulvolle zanglijnen als topping.
Dat is watertanden geblazen

In Cinetol brengen ze hun op 9 maart debuut EP genaamd Doubland uit.

Instagram
Spotify

Hiqpy

Hiqpy. Een wezentje dat tot leven is gebracht tussen de gore muren van een huisfeest in Amsterdam-Noord. Het 4-koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Soms wil ze nog wel eens een vlammetje spuwen; Slachtoffers hiervan kunnen hiermee hun donkere dieptes verlichten, òf verbranden. Hoe dan ook; het risico zal altijd bij de luisteraar liggen. Want volledig tembaar, zal Hiqpy nooit zijn.
Instagram

FUZZY TEETH

Onder de naam FUZZY TEETH maakt gitarist en singer-songwriter Anthony Koenn zijn muziek. Hij zoekt de randjes op en gaat van fluisterend zacht naar rauw en recht in je gezicht. In zijn jongere jeugd speelde hij bij meerdere punk rock bandjes, dat heeft hij nu ingeruild voor muziek die het beste te omschrijven valt als een mix van indiepop, lo-fi, R&B en elektronische muziek. Dit allemaal onder begeleiding van ritmische gitaren en elektronische grooves.

Vorig jaar deed hij mee aan de popronde en speelde ook op het popronde eindfeest en zijn laatste single ‘On Fire’ kwam uit 16 december.
Instagram
Spotify

Marc Sarrià (DJ)

Marc Sarria is een eclectische, variërende en dynamische keyboardspeler, composer en producer. ​​​​​​​
Hij zal deze avond deep house, funky house en breakbeat draaien.
Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 9 maart
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10
Facebook event | Link
Deel dit programma: Doubland + Hiqpy + FUZZY TEETH + Marc Sarria (DJ) – Cinetol


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X