MAART,22

DO03mar20:0022:30Een Kasper (support: Tygo Ulta)EP Release indiepopNederlandstalig

Event Details

EP Release: Een Kasper

Met zijn Nederlandstalige indie-pop liedjes neemt Een Kasper je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. De van oorsprong drummer (bands: Yip Roc en Stella) heeft een rauwe manier van gitaarspelen die goed past bij de verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt. Een beetje de grenzen over, maar toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs.

Een Kasper werd geselecteerd voor Popronde 2020 (OOR-talent) en opnieuw voor 2021 (ook OOR-talent). Op 16 juli was Een Kasper zijn debuut EP-release β€˜Nooit Meer Slapen’ een uitverkochte show in Patronaat.

Spotify: https://bit.ly/EenKasper-Spoti
YouTube: https://bit.ly/EenKasper-YT
Instagram: @eenkasper

π—¦π˜‚π—½π—½π—Όπ—Ώπ˜: π—§π—¬π—šπ—’ π—¨π—Ÿπ—§π—”

Tygo Ulta is het electropop-project van Jelle Schoneveld (Cleanfield) en Olaf Kroon uit Arnhem. Chille warme sounds van analoge synth, gitaren en zang, met grote ambities. Hoewel ze nog maar één single uitgebracht hebben, staan er al een EP en een potentieel album in de planning, evenals ambities voor grootse liveshows, waarvan ze vanavond een voorproefje gaan spelen. 

Tygo Ulta Facebook
Tygo Ulta Instagram
Tygo Ulta Spotify


INFO
Datum | Donderdag 3 maart (𝐧𝐞𝐰 𝐝𝐚𝐭𝐞)
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10,-*
Facebook-event | link

*Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public


Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk dezeΒ hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

X