APRIL,20

WO29apr20:0023:00Eline Mann x Frae + Cheyenne Toney (uitgesteld / postponed)R&B in Cinetol electronic musicR&B

Event Details

-UPDATE-

I.v.m. de nieuwe overheidsmaatregelen rondom het COVID-19/Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle shows tot 1 juni te verplaatsen naar een later moment. We zijn momenteel aan het zoeken naar een nieuwe datum voor deze show, waarover we jullie via dit event en via onze website op de hoogte zullen houden.

We wensen iedereen gezondheid en sterkte toe en verwelkomen jullie graag bij deze show als Corona is geweken. 
♡

x

ENG:
Due to the most recent government measures concerning COVID-19/Corona Virus we’re forced to postpone all shows up until June 1st. We’re currently searching for a new date for this show of which we’ll keep you posted through this Facebook event and through our website.

Health and strength to everyone and we’d love to welcome you at our show once Corona has passed. 
♡

———————–

Frae en Eline Mann zijn twee unsigned en eigenwijze R&B artiesten met een eigen visie en een flinke dosis attitude. Geïnspireerd door 00s en contemporary R&B songs en ondersteund door hun live bands, bundelen ze, speciaal voor deze tour, hun krachten voor een onvergetelijke avond!

Frae

De 24-jarige Frae stort haar hart uit in 90s/00s R&B beïnvloede popsongs. Eind 2019 bracht ze haar debuutsingle Bring Out The Worst uit: een track over het vinden van je kracht, wanneer je eigenlijk het slechtste in je naar boven voelt komen. Met haar krachtige stem stuwt ze tussen gepassioneerde, vurige electronics en zachte, integere zanglijnen. Donker, met een lichtroze randje. Denk qua sound aan Ariana Grande, Destiny’s Child en H.E.R.

Eline Mann

Eline Mann maakt energieke soulvolle liedjes, beïnvloed door 00s R&B.
In 2018 werd ze halve finalist in de Grote Prijs van Nederland, tourde ze met haar band tijdens Popronde
door het land en speelde ze in het voorprogramma van Macy Gray in een uitverkocht Tivoli. Haar cover van Rolling Stones’ klassieker ‘Paint it Black’, wel meer dan 1,5 miljoen keer gestreamd en bracht ze vorig jaar uit met DJ’s East & Young en Lucky Charmes.
De release van haar debuut EP Tantrum vierde ze met twee shows in zowel de Melkweg (Amsterdam) als Bird (Rotterdam) Met haar band won ze de Grote Prijs van Rotterdam 2019 en op 5 mee opent ze daarom Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Verwacht een verpletterende liveshow!
Invloeden van Nao, Mahalia, Amy Winehouse en D’Angelo zijn terug te vinden in haar sound.

Support: Cheyenne Toney

Cheyenne Toney debuteerde in 2013 in het programma The Voice Of Holland en schopte het tot de halve finale. Met haar vertolking van Stromae’s ‘Formidable’ wist ze vele harten te veroveren en haalde ze de nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.
Haar muziek omschrijft zich het beste als een mix van urban en pop met een Caribisch tintje. Single ‘Hartslag’, gemaakt in samenwerking met producers Kris Salvathore & Jeremiah Jhauw (YR$ TRLY), scoorde meer dan 1 miljoen streams op Spotify.
Cheyenne Toney staat voor Body Positivity. Zij is er zich van bewust hoe belangrijk het is om je prettig in je vel te voelen. Ze is stoer, maar kan zich ook kwetsbaar opstellen en vult het gat tussen pop en urban met haar muziek en sterke zanglijnen.

Check het Facebook event hier

Koop je kaartje hier (à €8,50)

X