APRIL,22

DI19apr20:0023:00Elliot Boyd (support: Mereo)Cinetol Presents elektroelektropopindie

Event Details

Elliot Boyd

Wie zegt dat je op duistere beats niet vrolijk kan dansen? Elliot Boyd maakt alternatieve synthpop, geinspireerd op artiesten als James Blake, Oscar & the Wolf en Thomas Azier, maar met een geheel eigen draai. Bewapend met een enorm krachtige stem haalt hij hard uit, over zijn al maximalistische productie heen, en dat allemaal tijdens een daadwerkelijke dansuitvoering. En met dans bedoelen we dans, hij heeft de choreografie al uitgedacht, en twee dansers gevraagd mee te doen. Deze show gaat een pre-release zijn, zijn debuut-EP komt erna pas uit, maar daarom is het juist een exclusief voorproefje, en wat je live gaat zien wil je sowieso later nog een keer horen.  

Support: Mereo

Mereo is de creatie van singer/songwriter Rens Blonk, waarmee hij r&b en alt-pop maakt, intieme elektronische muziek met een aangename zangstem. Mereo heeft in 2020 zijn eerste album Synchronous uitgebracht, een album over het verleden en de toekomst, en in 2022 komt het vervolg uit. In dit album gaat hij op zoek naar een soulmate, en neemt hij de luisteraar mee. Eerste single So Cold is al uit, en de liveproductie is al klaar, met zowel een danceparty als een theatrale ervaring om de muzikale ervaring te versterken.


-INFO-
Datum | 19 april
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets| €10

Facebook Event


Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X