SEPTEMBER,21

VR10sep17:3022:30EngelLokaal Signaal Hip Hoprap

Event Details

Engel

Engel is een rapper die er geen gras over laat groeien. In gezelschap van Just, Surya, DJ Native en zanger/gitarist Jawek Kamstra maakt hij nummers voor nieuwe ‘passagiers’ en ‘reisgenoten’ A.K.A. fans of fans-to-be. Samen maken zij Nederlandstalige rap die je terug brengt naar de jaren 90 waar A Tribe Called Quest, Gangstarr en De La Soul nog dagelijkse kost waren. De rappers vinden echter ook hun eigen stijl door andere genres aan te snijden, zoals op het nummer ‘Kleine Stappen’, waar Engel intieme teksten rapt met een Spinvis-esque productie. Kortgezegd heeft hij zich al met tien albums weten te onderscheiden door bombastische hiphoptracks af te wisselen met breekbare liedjes.


INFO
Datum | Vrijdag 10 september

Show 1
Doors | 17:45
Showtime | 18:15
Tickets | 10,00 (Uitverkocht)

Show 2
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,00

Facebookevent

Engel’s Spotify


CORONAMAATREGELEN

show 1

Bij het concert is er in het kader van de coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Hierbij maken we geen gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Bij klachten rekenen we erop dat je thuisblijft. We hopen op jullie begrip.

– show 2 – 

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 56 man publiek. Hierbij maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem en hoeft er geen 1,5 meter afstand bewaard te worden. Wel moet je voor toegang tot deze show een geldig herstelbewijs (max. 6 maanden oud), vaccinatiebewijs of negatief test bewijs bij je hebben. Je kan hiervoor gebruik maken van de Coronacheck-app. Meer uitleg over het Testen voor Toegang systeem vind je hier.


X