SEPTEMBER,21

DO16sep19:3021:30Bob Hoving Quintet | UitverkochtEP Release Alternative Jazz

Event Details

EP Release: Bob Hoving Quintet

Bob Hoving Quintet; een collectief van Amsterdamse muzikanten geworteld in de Jazz traditie maar met een nieuwsgierig oog voor het onbekende.
Met dit project wil het Bob Hoving Quintet de verbeelding van mensen prikkelen om het fenomeen “Jazz” niet te zien als iets wat zelfde begrepen wordt, maar eerder als iets dat niet begrepen hoeft te worden. Dit Alternatieve Jazz Quintet zal je gegarandeerd op de rand van je opgelegde anderhalve meter vak krijgen.
De band onder leiding van de Leidse Bob Hoving bestaat uit een aantal landelijk geprezen muzikanten. Drummer Tim Hennekes staat bekend om zijn speelse doch betrouwbare speelstijl, bassist Tijs Klaassen (Tijs Klaassen Quintet) wordt geprezen voor zijn creatieve aanpak van de lage noten en tenor saxofonist Egor Doubay is een groeiende naam in de Benelux.
Support 
Keenan Mundane is een underground Hip Hop artiest. De producer/rapper combineert harde beats met vocals en lofi instrumentals in een set met persoonlijke lyrics.

INFO
New date // 16 september
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-
– check het facebook event hier

Corona Maatregelen – volle capaciteit 
Naar aanleiding van de versoepelingen die op 26 juni door de overheid zijn ingevoerd, is het weer mogelijk om concerten te organiseren op volle capaciteit mits de bezoekers in bezit zijn van een negatieve PCR test, een herstelbewijs (max. 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs. We hebben voor toegang tot deze show een van de eerdergenoemde bewijzen van je nodig. Hiervoor kan je gebruik maken van de Coronacheck-app. Voor een toegangstest kan je een gratis afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org.
X