NOVEMBER,20

WO18nov19:3022:00Illustraties Wies Tesselaar + Josie Pop DJ SetLivestream art exhibition

Event Details

Vandaag zou de expo opening van Wies Tesselaar plaatsvinden in de Tolbar, maar vanwege de Coronamaatregelen gaan we dat een ander keertje doen. Wel strarten we een livestream met kietelende live illustraties van Wies, die ze zal maken in paint. Laat je niet voor de gek houden, er is niemand met de paintskills zoals Wies Tesselaar. Dit zal ze doen tijdens een DJ set van vinyl DJ Josie Pop A.K.A Josefien van Poppel, onze eigen programmeur. Josie zal live een DJ set verzorgen die later te beluisteren zal zijn via Amsterdam Alternative, een verzameling non-profit podia waar Cinetol bij aangesloten is.

– Check de livestream hier


Wies Tesselaar

(Instagram: @tesselaarraaktdegevoeligesnaar)

Wies Tesselaar begon bij toeval met illustreren toen ze snel een grapje wilde optekenen. Photoshop was te ingewikkeld, dus dan maar in paint.
De eenvoud van het programma beviel haar zo goed, dat ze eigenlijk nog steeds het liefst met haar mousepad in een simpel tekenprogramma werkt. Dat is ook terug te zien in haar illustraties. Eenvoudig lijnenspel en een goed kleurgevoel tekent ze graag alles op wat aan haar voorbij trekt. Getergde meisjes, vrolijke hondjes of gewoon haar eigen huiskamer

Josie Pop

Josie Pop is het dj alter ego van Cinetol programmeur Josefien van Poppel. Met haar koffer vol bedwelmende LPs en singels draait DJ Josie Pop graag deuntjes met een psychedelisch tintje uit alle uithoeken van de wereld. Op haar choo choo train neemt ze je mee van beat en garagemuziek uit de jaren ’60 langs genres langs obscure parels uit de Wave tot High Life, Cumbia en Funk waarmee je zelfs in je stoel niet stil kan blijven zitten.

Soundcloud: Dj Josie Pop
Spotify: Josie Pop


INFO

DJ set + Live illustraties
Josie Pop + Wies Tesselaar
18:00 – 20:00

-Via deze link kan je doneren, het geld dat we ontvangen gebruiken we om de livestreams mogelijk te maken en bijvoorbeeld onze geluidstechnici te betalen. Superfijn als je wat bij wilt dragen –

Check het Facebookevent hier

X