SEPTEMBER,20

WO09sep19:0022:00Faradays + Tom Waist (DJ)Dinner show dinnershowElektronische indiepop

evosocial

Event Details

-Dit concert is verplaatst naar woensdag 9 september-

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof.


Faradays

Dromerige songs die je tegelijkertijd verdrietig en onoverwinnelijk laten voelen; onder de naam Faradays schrijft songwriter en natuurkundige Karindra Perrier aan haar elektronische indiepop. Alles wat de muzikant en wetenschapster doet is gedreven door nieuwsgierigheid, verwondering, en de drang om iets te ontdekken. Haar Faradays, een woordspeling op de kooi van Faraday, zijn de dagen van creatieve afzondering waarin ze aan haar songs werkt in haar eigen ‘lab’: haar thuisstudio in een flatje in Overvecht.

DJ: Tom Waist

Met een internationale dj-carrière van meer dan een decennium deed de Amsterdamse dj en producer Tom Waist niet alleen menig continent aan, maar weeft hij al jaren diverse muzikale perspectieven aan elkaar en maakt zo van zijn sets eclectische muzikale avonturen. Of het nu gaat om Japanse synthpop, oldskool Chicago house of afrobeat, Waist schept een miasma waar oud en nieuw versmelten tot iets unieks.


INFO

Dinner show Faradays + Tom Waist (DJ)
woensdag 9 september
Inloop – 19:00
Dinner – 19:30 – 22:00
Prijs p.p. voor 3 gangen + concert: €35


CORONAMAATREGELEN

Let op: gelieve bij het kopen van een ticket aan te geven met hoeveel mensen je aan 1 tafel wilt zitten (max. 4) en evt. of er sprake is van allergenen door een mailtje te sturen naar: info@cinetol.nl

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

–> Check het Facebook event hier
–> Koop je kaartje (à €35,-) hier

Tijd

19:00 - 22:00

X