JULI,21

VR09jul19:0022:00Fay Loren + Ir. Vendermeulen (DJ) | UitverkochtDinner show: Burlesque Edition 50sburlesquedinner show

Event Details

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof.


Fay Loren
Fay Loren is dé burlesque danseres van Nederland. Met haar zelfgecreëerde burlesque acts, van choreografie tot kostuums en de ontwerpen van haar decor, laat zij zien dat vrouwelijkheid en elegantie hand in hand gaan met kracht en vastberadenheid. Als burlesque artiest, model en social influencer is Fay Loren inmiddels uitgegroeid tot stijlicoon en inspirator voor vrouwen van alle leeftijden. Met haar shows trad ze onder anderen op in Las Vegas, Montreal, Istanbul en Parijs.

Ir. Vendermeulen
Ir. Vendermeulen (Amsterdam) staat vooral bekend om het promoten van de ultracoole geluiden van de ‘Golden Age of Music’ (jaren ’50 – vroege jaren ’70). Hij doet dit als DJ, door saxofoon & theremin te spelen, muziek op te nemen en evenementen te produceren met zijn Amsterdam BeatClub.


INFO

Dinner show Fay Loren + Ir.Vendermeulen (dj)

New Date // 9 juli 2021
Doors //  19:00
Dinner // 19:30 – 22:00
tickets // 35,- (p.p. voor 3 gangen + concert) – Uitverkocht

– check het facebook event hier


CORONAMAATREGELEN

Let op: gelieve bij het kopen van een ticket aan te geven met hoeveel mensen je aan 1 tafel wilt zitten (max. 4) en evt. of er sprake is van allergenen door een mailtje te sturen naar: info@cinetol.nl

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

 

X