JUNI,22

ZO19jun19:3023:00Flor Concreta + Alina Valentina + Dim GardenCinetol Presents darkwavenew waveSynthwave

Event Details

Cinetol Presents: Flor Concreta + Alina Valentina + Dim Garden

Cinetol presents: Flor Concreta +  Alina Valentina + Dim Garden. Een darkwave-avond met drie acts uit duistere kelders, om tussen de rookmachines op te dansen. Doe een lange zwarte jas aan, zet een zonnebril op en kom onze kant op.

Flor Concreta 

Flor Concreta is het darkwave-project van de Braziliaanse Vini Ferreira, die het zuidelijk halfrond jaren geleden heeft verruild voor Amsterdam om hier muziek te maken. Het laatste resultaat hiervan is Flor Concreta, koud, donker, regenachtig en heel vet. Ferreira verzamelt zijn dagdromen en de melodieën in zijn hoofd en zet die om in muziek. Bewapend met synths, een drummachine en een zware diepe stem brengt hij het klassieke coldwave-geluid naar de 21e eeuw, gitzwart maar toch dansbaar.

Flor Concreta Instagram
Flor Concreta Spotify

Alina Valentina

Hoewel ze geboren is op valentijnsdag, doet Alina Valentina niet aan onnodig romantiseren. Integendeel, ze altijd op zoek naar de duistere kant van het sprookje. Haar chille synthwave is door haarzelf geproduceerd. Het resultaat klinkt soms een beetje misantropisch, maar alsnog kleurrijk. Met inspiratie uit oldschool videogames, sci-fi noir en new wave en postpunk ontstaat er een betoverend resultaat, dat je meeneemt op avontuur tussen duister gegalm en dansbare melodieën.

Alina Valentina Instagram
Alina Valentina Spotify

Dim Gardens 

Dim Gardens muzikale experimenten zijn geïnspireerd door de Noordzee en de duinlandschappen en donkere bossen om Den Haag. De producer’s enorme output bestaat uit albums, soundscapes, experimenten, veldopnames, DJ-sets en meer. Ze maakt elektronische synthwave en noise, tussen dansbaar en duister, met ruisende synths en geluiden uit het donker, die zich uitstekend vertalen naar donkere zalen.

Dim Garden Instagram
Dim Garden Bandcamp


-info-
Datum | 19 juni
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10

Facebook Event


Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X