OCTOBER,18

27oct(oct 27)20:0030(oct 30)02:00Foxlane x Towtruck x Letric LetricIndielectualiteit garageindierock

Event Details

Indielectualiteit is een netwerk waarin Nederlands Indie-bands hun fanbase en netwerk delen om samen een groter publiek te bereiken en meer te kunnen spelen.
Eén tour, zeven steden, acht podia en negen bands. Op elk van deze avonden presenteert Indielectualiteit drie vette bands met op deze avond:

Towtruck
Geboorteplaats: California. Info: ‘We suck. You suck. Towtruck’
Maar daar geloven wij bij Indielectualiteit natuurlijk helemaal niks van. Towtruck komt gewoon uit Utrecht en sucks allerminst. De compromisloze poppunk bangers van de drie heren zijn snel, brutaal, in your face en vooral gewoon heel erg lekker.

Foxlane
Foxlane heeft meer dan zeshonderdduizend streams op Spotify met hun hit Birmingham, maar deze jongens hebben veel meer te bieden dan die ene hit. Met de rauwe muziek put Foxlane uit inspiratiebronnen zoals Arctic Monkeys, Foals en The Growlers. Een uniek stemgeluid en een doorgrond geluid gaat altijd goed samen met klasse songs en veel energie!

Letric Letric
Letric Letric is weer een unieke muzikale ervaring. De spacende groep ambitieuze muzikanten staan aan de voet van hun muzikale carrière, maar spelen nu al uit de hoogte, en dan bedoel ik ook echt heel hoog. Het buitenaards gelikte indie geluid wordt mede mogelijk gemaakt door zwevende synths en mysterieuze melodieën.

 

–> Zie hier het Facebookevent

X