AUGUSTUS,22

MA29aug20:0023:00FRÉ (+special guest: Roos Blufpand)CVA Afstudeeravond afstudeer avondsinger songwriter

Event Details

FRÉ | CVA Afstudeer avond + Music Declares Emergency NL 

Maandag 29 Augustus presenteert FRÉ, artiestennaam van Frederike Berendsen haar afstudeerproject van het Conservatorium van Amsterdam. Ze speelt niet alleen nieuwe muziek, afkomstig van haar binnenkort uitkomende EP, maar ook haar masterscriptieproject “A 4 Step Guide to Reducing Your Environmental Impact as an Artist in Today’s Music Industry” voor aanvang van het concert. Ook zal singer-songwriter Roos Blufpand een gastoptreden verzorgen.

FRÉ
Hoewel FRÉ een avondmens is schrijft ze haar meeste nummers bij zonsopkomst, als de wereld nog stil is en haar innerlijke criticus nog ligt te slapen. Daar, het liefst in de bossen om haar studio, graaft ze diep, haalt ze de onzin eruit en schrijft ze goudeerlijke, zeer persoonlijke teksten. FRÉ maakt intieme muziek, die je raakt en meeneemt, alsof je zelf de zon ziet opkomen bij het luisteren.

Momenteel werkt FRÉ aan een nieuwe EP omtrent het thema vrouwelijkheid, een intieme EP waarin ze haar visie uiteenzet. Het geluid brengt je naar een avontuurlijk muzikaal landschap, met invloeden van Billie Eilish, Kimbra en Bon Iver. Met haar band zal ze deze avond nummers van deze EP ten gehore brengen, een avontuur waarin je helemaal in meegenomen wordt. Kom mee op avontuur, 29 september in Cinetol.

FRÉ Instagram
FRÉ Spotify

Roos Blufpand

Speciaal uitgenodigde gastartiest deze avond is Roos Blufpand. Roos haar liedjes zijn divers, soms donker met diepe elektronische bassen, maar ook licht met verfijnde pianopartijen en ondersteund door cello. Soms wild met dansbare beats en een andere keer weer piep- en piepklein, zodat je een speld kan horen vallen. Roos is niet in één hokje te plaatsen. Ze houdt nou eenmaal van alle kleuren van de regenboog: van het donkerste donker tot het lichtste licht en alle kleuren daartussenin. Ze is muzikante, zangeres, (woord)kunstenares, influencer, artiest èn activiste. Roos zingt over de schaduwzijden van het leven, want waar licht is, is schaduw. Waar schaduw is, is echtheid. Waar echtheid is, is liefde. Alleen maar Liefde.

Roos Blufpand Instagram
Roos Blufpand Spotify

Music Declares Emergency NL

Een jaar geleden werd FRÉ medeoprichter van de Nederlandse tak van internationale organisatie Music Declares Emergency, een organisatie van muzikanten, muziekprofessionals en klimaatwetenschappers die een noodoproep hebben gedaan om het klimaat te beschermen. Deze avond wordt het eerste evenement van Music Declares Emergency Nederland, waar je kan leren over de organisatie en deel kan nemen, en een speciale gepaste verrassing ontvangt.

Music Declares Emergency NL Site


INFO
Datum | 29 Augustus
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Voorverkoop | €9
Deurprijs | €11

Facebook Event | link


Praktische informatie:
We volgen voor deze show de actuele coronamaatregelen van het RIVM. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X