APRIL,19

DI09apr19:3023:00Full CircleModern Simple + Kàpibara + Loco-Motiv poprockwereldmuziek

Event Details

Op dinsdag 9 april in de Cinetol zijn de eindpresentaties van John van Rooijen, Kyara Westrus en Leon Zevenhek die dan afstuderen van het PACT+ muziek artiest! Met drie hele verschillende acts presenteren wij: Modern Simple, Kàpibara en Loco-Motiv.

Modern Simple:
Modern Simple is een band welke nummers probeert te creëren die bij elke stemming past, van relaxen tot sport en uitgaan. Een combi van minimalistische muziek, soul & funk. Een kleine bezetting die muziek zo breed en gevuld kan laten klinken dat die bij elke situatie en plek zou kunnen passen met strakke simpele beats en vullende akkoorden proberen zij zo een unieke beleving mogelijk te geven die ook voor elke stemming en voor ieder mens anders kan zijn.

Kàpibara:
Kàpibara maakt melodische metal met Keltische en Oosterse invloeden. De show is een doorlopend verhaal en elk nummer is een andere fase in het leven. Van chaos, tot willen veranderen, tot acceptatie en uiteindelijk herrijzen. De muziek ondersteund de tekst. De nummers bestaan uit stevige onderdelen die de chaos, pijn en kracht symboliseren en wereld invloeden die de acceptatie, rust en herrijzen weergeven.

Loco-Motiv:
LOCO-MOTIV is een psychedelische garage pop band. Met hun trashy en authentieke sound, grunchy melodielijnen die in je kop blijven hangen, zweverige tussenstuken en droge karakters beloven ze u een avond vol met flapskerdoedels.

Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Host: ?
Entree: 5,- tickets bij de deur verkrijgbaar

 

–> check het Facebook event hier.

X