OCTOBER,21

VR29oct20:0022:00Gene Gene + Tom Catnip | UitverkochtCinetol presents cosmic tropicsindiepoprock

Event Details

Gene Gene

De spiksplinternieuwe band Gene Gene omschrijft zijn muziek zelf als ‘cosmic tropics’: een mix van psychedelische tropische grooves, rock en dub. Het afgelopen jaar hebben zij van de Corona tijd gebruik gemaakt om hun sound te ontwikkelen en de eerste plaat is on it’s way.

De groep is multidisciplinair met zelfgemaakte kostuums, videoclips en artwork – in samenwerking met bevriende muzikanten en grafisch artiest. De band bestaat uit leden van de Songchoo Club en begin 2021 brachten de vier samen een week door met Nicola Mauscovic (The Mauskovic Dance Band) voor opnames.

Instagram: @genegene.band


Tom Catnip

“Die jongens hebben veel met oude muziek, van die seventies psych rock. Het zijn drukke baasjes maar ze pakken ook hun rust. Die zanger is geloof ik een soort kluizenaar geweest. Ze hebben een lekkere gitarist, met lang golvend rood haar en op bas en drums een geflipt stel broers. Kan niet wachten ze weer live te zien.” — Zorba & Jim

Instagram: @tomcatnip


INFO
Datum | 29 oktober
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | Uitverkocht

– Check hier het Facebook event –


Corona Maatregelen
Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X