NOVEMBER,22

VR25nov20:00GREAT JOY | support: BoterBoter + PoodleVrije Ruimte Festival en EP Release electro-punkindiepunk

Event Details

GREAT JOY

GREAT JOY is een ritueel waarin wij collectief ons innerlijk gewiebel omarmen, wild graaien naar iets hemels en boven alles, spelen. Het is een woest melodische catharsis, een speelse razernij in een aaibare trui van indie-party-punk. Muziek gebracht als een feest van verlegenheid en tegelijk het stuk maken ervan, het is een ode aan de outsider en iedereen mag komen.

Hun self-released debuut EP “BANG BANG” staat op het punt opgevolgd te worden door een tweede EP, die eind november uitkomt. Op 25 november kun je hun energieke performance horen in Cinetol.

Spotify
Instagram

BoterBoter

BoterBoter brengt Nederlandstalige electropunk van Utrecht’s eigen synther-songwriter, wiens teksten meanderen tussen poëzie en absurdisme en overstromen van publieksparticipatie. Met zijn toeschouwers speelt hij onder andere ‘BoterBoter: het gezelschapsspel’. Zijn digitale deuntjes kunnen kietelen, beuken, ontroeren en de voetjes laten vliegen.

Spotify
Instagram

Poodle  

Dit Rotterdams/Utrechtse vijftal speelt fluffy garagerock van eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie. De nummers gaan onder andere over het jongvolwassen-bestaan, waarin de wereld voor je open ligt en de kansen voor het oprapen lijken, maar er ook onzekerheid heerst. Verder schrijven de bandleden ook vooral waar ze maar over willen, zoals huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld. Hun inspiratiebronnen zijn onder andere Hinds, Wet leg, FIDLAR, FEET en Iguana Death Cult.

Spotify
​​​​​​​Instagram

De avond zal worden afgesloten door DJ Poolmus. Verder krijgen de eerste 50 mensen die een kaartje kopen in de voorverkoop de EP van GREAT JOY cadeau.

Dit programma is onderdeel van het Vrije Ruimte festival, dat op meerdere locaties in Amsterdam plaatsvindt en vrijplaatsen in de stad viert. Meer over het festival vind je hier: bit.ly/AAVrijeRuimte.


-INFO-
Datum | 25 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook-event | link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X