SEPTEMBER,23

DO07sep20:00Best of Friends | Special guest RD FACTORGroup of Friends presents improvisatiejazzspecial guest

Event Details

Group Of Friends presents: special guest RD FACTOR

Yoràn Vroom en Group of Friends presenteren een nieuwe, maandelijkse concertavond. Een avond samen met vrienden, een vertegenwoordiging van het allerbeste uit Amsterdam. De eerste editie zal plaats vinden op 7 september.

Group of Friends 

Group of Friends is een collectief van getalenteerde musici die zowel actief zijn in Nederland als daarbuiten, met ieder een specialisme die hun positie in de scene uniek heeft gemaakt. Met collectieve improvisatie als gemene deler geven de musici hun eigen interessante kijk op het repetoire van Vroom, met als doel het creëren van een proces waarbij zowel uitvoerende als luisteraar emotioneel en intellectueel worden geroerd.

Group of Friends bestaat uit:
Yoràn Vroom – drums
Itai Weismann – EWI
Yariv Vroom – Allround Percussion
Timothy Banchet – Piano/Keys
Fantison Araby – Mandinka Percussion
Nathaniel Klumperbeek – bass

Instagram Yoràn Vroom | https://bit.ly/yoranvroom
Spotify Yoràn Vroom | https://spoti.fi/3rEKm3N

 

Special Guest: RD FACTOR o.l.v. Ruben Drenthe 

Als oprichter van Hip-Hop/R&B jam sessions als Lady Sings the Blues, Live on the Low en T.U.A. heeft Ruben de kans gehad om met een paar van Nederlands meest getalenteerde artiesten te werken. Ruben heeft onder andere het podium gedeeld met Brace, Lange Frans, Gio, Brown Hill, Tim Wes, Kim Burell, Alaa Wardi en meer.

Bandleden:
Ruben Drenthe – Keys
Louis  Drenthe – Bass
Vlado Spisiak – Gitaar
Kris Rietveld – Zang
Eckow. – Drums


– INFO – 
Datum | 7 september
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets |  €15 * | link
Facebook Event | link 

* Voor studenten, minderjarigen, 65+’ers en stadpashouders hanteren we een gereduceerd tarief van €10


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X