FEBRUARI,23

ZA25feb20:45GUYY + support: Tygo UltaEP Release popR&Bsynth

Event Details

GUYY

GUYY mengt de analoge synthkracht van LCD Soundsystem met de speelse R&B van BROCKHAMPTON en brengt het als pop songs die doen denken aan Glass Animals. Verwacht pakkende beats, stevige basslines en zang melodieën die na de show nog in je hoofd blijven hangen. GUYY laat de liveset voelen als een DJ-set waarbij ze hun eigen nummers moeiteloos in elkaar laten overlopen wat resulteert in een liveshow waarbij je voeten niet stil kunnen blijven staan.

De vijfkoppige band is ontstaan op de Herman Brood Academie en is al onder de aandacht gekomen door het krijgen van de titel OOR Talent in 2020 en 3voor12 Talent in 2021 tijdens de Popronde. Na hun eerste EP ‘TIMMY’, heeft de band in september het eerste deel van de nieuwe EP ‘Modern Boys’ uitgebracht. In februari 2023 zal de band “Modern Boys Side B” releasen, wat de EP compleet maakt. De rode draad door deze EP’s is Duck’s (lead-vocals) verhaal over jong en verliefd zijn op een jongen. Wanneer deze liefde echter niet wederzijds is, gaat het in GUYY’s muziek over je blik focussen op het nachtleven en andere ‘flings’ om hier even niet over na te hoeven denken.

Spotify
Instagram

Support: Tygo Ulta

Met muzikale kleuren die reiken van neurotische gitaren tot mellow synth ballads, probeert Tygo Ulta de limieten van door beats gedreven muziek te verkennen. In hun debuut album ‘Supersuit’ gebruiken zij drijvende synthesizer sounds in combinatie met stevige analoge drums om de grenzen te vervagen tussen muzikale genres.

Spotify: https://sptfy.com/MndO
Instagram: @tygo_ulta


INFO
Datum | 25 februari
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10*
Facebook-event | link
Deel dit programma: GUYY + support: Tygo Ulta – Cinetol

*Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public. Klik hier voor meer info.


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X