JULI,20

DO16jul19:0022:00HALCYON + Bunkerface (dj) | UitverkochtDinner show dinnershowindieR&Bsynthpop

evosocial

Event Details

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Lil Kleine deed het al, dus wij konden niet uitblijven. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof.

Sergio Roberts a.k.a. HALCYON maakt elektronische indie R&B die gepaard gaat met synthpop uit de jaren tachtig. Zijn artiestennaam is afkomstig van Halcyon Cove, een idyllische baai met hagelwit zand aan een azuurblauwe zee op het zonovergoten Caribische eiland Antigua, waar hij een deel van zijn jeugd doorbracht en waar -naast Surinaamse- ook zijn roots liggen. Met zijn muziek wil hij rust, magie en speelsheid uitdragen en grijpt hij terug op nostalgie.
Later dit jaar brengt hij zijn debuut-EP uit, vijf losse songs die samen een geheel vormen.

Bunkerface (DJ)
Bunkerface, normaal een dj die als dragqueen in het nachtleven is te spotten. Zal voor deze avond een mooie muzikale obscure pop omlijning geven aan de dinershow. Hiervoor wordt menig ver weggestopte poppy plaat weer eens goed afgestoft. Met veel invloeden uit de 80s zoals post punk, soul en disco pop. A sticky sweet treat!

Dinnershow HALCYON + Bunkerface donderdag 16 juli
Tijden: 19:00 – 22:00
Prijs p.p. voor 3 gangen + concert: €35
Let op: een kaartje kopen kan tot 15 juli 19:00!

Gelieve bij het kopen van een ticket aan te geven met hoeveel mensen je aan 1 tafel wilt zitten (max. 4) en evt. of er sprake is van allergenen door een mailtje te sturen naar: info@cinetol.nl

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

–> Check het Facebook event hier
–> Koop je kaartje (à €35,-) hier

Tijd

19:00 - 22:00

X