JUNI,23

VR02jun20:00Halfboi | Support: o.a TEUNalbumrelease show elektronischindie synth pop

Event Details

Halfboi

Halfboi is een conceptueel Indie Electronica project van Jaïr van der Bruggen. Muzikaal haalt hen inspiratie van artiesten zoals Say Yes Dog, Gus Dapperton, Broken Bells en Gorrilaz.
Visueel staan thema’s als fashion, drag en LGBTness in het algemeen centraal.

Halfboi neemt het idee van een concept EP net een stapje verder. Het is een verhaal gedreven muziekproject, elke EP is als een seizoen van een Tv-serie. Naast elke track wordt een kort stukje audio-drama podcast gereleaset van ongeveer 3-5 minuten, die het verhaal verteld bij de muziek. Deze stukjes verhaal worden ondersteund door atmosferische muziek en folie. Dit concept is bedacht vanuit een liefde voor muziek en Halfboi neemt het idee van een concept EP net een stapje verder.

De muziek is een mix van rustige Indie synth-pop en hardere hardrock invloeden, met af een toe een tikkeltje stoner.

Instagram
Spotify

Support:

TEUN

TEUN is de performing act van singer songwriter Teun Los. Vers afgestudeerd aan het pop-muziek college PACT+ na een goed ontvangen concert in een uitverkochte Upstairs zaal van de Melkweg, is hij nu vooral bezig met het opnemen van zijn debuutalbum die te verwachten is aan het einde van de zomer. Zijn muziek wordt zoal beschreven als indie pop/rock met een vleugje Michael Kiwanuka en een hint van Jamie Cullum. Dromerig maar krachtig.

Instagram

Lapiz Lapuzzy  (drag artiest)

Lapiz Lapuzzy is een drag artiest gevestigd in Nijmegen die zichzelf uit doormiddel van genderfuck en sletterige outfits. Lapiz leeft nog in de jaren 80 en treedt vaak op met rocknummers van krachtige vrouwen. Wie een show van Lapiz bijwoont kan gekke en bizarre moves op het podium, hete outfits en een dikke snore verwachten

Instagram

JO.JOE

JO.JOE is een interdisciplinaire kunstenaar uit Amsterdam die energieke choreografie, theater, fashion
en genderloze alien-achtige elementen combineert die de grenzen van menselijke normen
overstijgen

Instagram 

No Plexus (DJ)
No Plexus in goed op weg om een van de grote namen te worden in de experimentele elektronische muziekscene door een unieke combinatie van sound design, niet traditionele muziekstukken en storytelling.

Instagram
Spotify

Exhibitions by:

Maryam Abdelalim
Sanne Wijdenes
Puck Verras


-INFO-
Datum | 2 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X