MAART,17

DO02mar20:3022:00Het Andere Verhaal #3 literaire wereldliteratuurnieuwe schrijvers

Event Details

Het Andere Verhaal is de maandelijkse literaire avond in Cinetol. Niet de schrijvers en hun roem staan centraal, maar de verhalen rondom de wereld van het boek. Dat betekent niet dat we spugen op roem, of de schrijvers die het hebben, maar dat we verder willen kijken dan de bestsellerlijst lang is.

Editie 3: “Je boek wordt wel of niet verfilmd en daarna ben je wel of niet gelukkig”

Het is niet voor iedere schrijver weggelegd, maar het is desalniettemin onderdeel van De Droom: je boek wordt verfilmd. Maar: hoe gaat dat? En als het niet gaat, hoe gaat dat dan mis? We spreken schrijvers die het overkwam, we spreken regisseurs, we spreken toppers van alle rangen en standen. We moeten wel nog wat namen bevestigd krijgen, maar hee: zet deze avond vast in je agenda want het wordt zeer interessant en bovendien te gek.

Vaste moderators Lisa Weeda, Jan van Tienen en Henk Bovekerk zullen hun best doen pertinente vragen te stellen.

Na afloop praten en drinken we verder in de Tolbar. Het Andere Verhaal is een wonderton met verhalen die interessant zijn voor lezers, schrijvers en andere culturele kapitalisten. En we vinden het belangrijk dat er gelachen wordt, dus als er niet is gelachen, krijg je je geld terug. Geintje. Dan zijn we gewoon niet blij. Maar je gaat vast lachen. En blij zijn. Dus kom!

Elke eerste donderdag van de maand in Cinetol, Tolstraat 182. Entree: €5
Aanvang: 20.30 uur

Eten hoeft niet thuis, maar kan bij ons in de Tolbar. Wel graag even reserveren! info@tolbar.nl

X