JANUARI,18

ZA13jan12:0023:59Het Andere Verhaalleesfestival lezersliteratuurredacteurenschrijverstalkshow

Event Details

Het Andere Verhaal Leesfestival

Er wordt veel over schrijvers gezegd, door henzelf, door ons, door iedereen eigenlijk. Maar what about de lezer? Zonder lezer is het allemaal vergeefs. Daarom moeten we het lezen eren. Met deze speciale, twaalf uur durende editie van Het Andere Verhaal (ook meteen de laatste van het eerste seizoen – yah bless AFK!) doen we precies dat: een ode brengen aan het lezen.

We nodigen iedereen in Amsterdam en omstreken uit om ergens deze dag langs te komen in onze speciaal ingerichte ruimte in Cinetol om in rust en met literaire medestanders gewoon eens heerlijk een boek tot je te nemen. ’s Avonds is er feest met muziek van onder meer de Spectacle Brothers.

Wil je liever voorgelezen worden? Dat kan ook: in Tolbar naast de leeszaal nodigen we onze favoriete schrijvers en vrienden van Het Andere Verhaal uit om iets voor te dragen uit hun favoriete boek. Tot nu weten we dat Maartje WortelJoris van Casteren, Marja Pruis, Olga KortzJente JongMegan van Kessel en Emily Kocken komen voorlezen.


Het Andere Verhaal is de maandelijkse literaire avond in Cinetol.
Niet de schrijvers en hun roem staan centraal, maar de verhalen rondom de wereld van het boek. Dat betekent niet dat we spugen op roem, of de schrijvers die het hebben, maar dat we verder willen kijken dan de bestsellerlijst lang is.

Vaste presentatoren Lisa Weeda, Jan van Tienen en Henk Bovekerk zijn er ook bij.

// ZATERDAG 13 januari 2017 12.00u – 00.00u
// Cinetol, Tolstraat 182.
// Entree: €5

Super thanks aan Amsterdams Fonds voor de Kunst voor het medemogelijk maken van deze avond.

X