OCTOBER,17

DO12oct20:3022:30Het Andere Verhaal: "Eerst poëzie, dan proza" literatuurredacteurenschrijverstalkshow

Event Details

“Eerst poëzie, dan proza”
Enkele van onze favoriete romanschrijvers zijn of waren dichter. En een paar van de heetste boeken van de laatste tijd zijn geschreven door mensen die zich eerst dichter en dan pas schrijver noemen. Hoe beïnvloedt de poëzie de rest van je taal en verhalen? Zouden meer mensen eerst moeten dichten voor ze proza schrijven? Over dat soort vragen buigen we ons op donderdag 12 oktober in Cinetol door in gesprek te gaan met dichters, essayisten, schrijvers, en andere lettervrienden.

Het Andere Verhaal is de maandelijkse literaire avond in Cinetol. Niet de schrijvers en hun roem staan centraal, maar de verhalen rondom de wereld van het boek. Dat betekent niet dat we spugen op roem, of de schrijvers die het hebben, maar dat we verder willen kijken dan de bestsellerlijst lang is.

Presentatie door Jan van TienenLisa Weeda en Henk Bovekerk.

De gasten worden binnenkort bekend gemaakt!

Na afloop praten en drinken we verder in de Tolbar. Het Andere Verhaal is een wonderton met verhalen die interessant zijn voor lezers, schrijvers en andere culturele kapitalisten. En we vinden het belangrijk dat er gelachen wordt, dus als er niet is gelachen, krijg je je geld terug. Geintje. Dan zijn we gewoon niet blij. Maar je gaat vast lachen. En blij zijn. Dus kom!

Elke eerste donderdag van de maand.
Aanvang: 20.30 uur

X