SEPTEMBER,17

DO07sep20:3022:30Het Andere VerhaalHet verdriet van de schrijver literatuurredacteurenschrijverstalkshow

Event Details

Het Andere Verhaal is de maandelijkse literaire avond in Cinetol. Niet de schrijvers en hun roem staan centraal, maar de verhalen rondom de wereld van het boek. Dat betekent niet dat we spugen op roem, of de schrijvers die het hebben, maar dat we verder willen kijken dan de bestsellerlijst lang is.

Het Andere Verhaal #7: “Het verdriet van de schrijver”
Melancholie, tristesse, downigheid – iedereen die weleens naar een wit vel papier staart kent het gevoel, denken we. Maar is dat echt zo? Zijn schrijven en melancholie aan elkaar verknocht als patat en mayonaise, of goedkope wijn en paarse tanden? En zo ja, wat maakt de schrijver dan zo triest? Presentators Jan van Tienen en Lisa Weeda delen de tissues uit, Henk Bovekerk is tijdelijk in het trieste land Amerika op bezoek.

De eerste gasten voor deze trieste avond zijn al bekend: Martin Rombouts en Vincent Van Meenen. De andere gasten volgen snel!

Na afloop praten en drinken we verder in de Tolbar. Het Andere Verhaal is een wonderton met verhalen die interessant zijn voor lezers, schrijvers en andere culturele kapitalisten. En we vinden het belangrijk dat er gelachen wordt, dus als er niet is gelachen, krijg je je geld terug. Geintje. Dan zijn we gewoon niet blij. Maar je gaat vast lachen. En blij zijn. Dus kom!

X