APRIL,23

ZO09apr19:30Het Laatste Woord + Thorbecke IV + RelatiefZaal Nederlandse indieNederpop

Event Details

Het Laatste Woord

Het Laatste Woord lokt je binnen met catchy melodieën, waarna de teksten van David Bogaers je meevoeren in een hypnotiserende en geheel eigenzinnige sfeer.
David schrijft Nederpop met snedige teksten, over opvallende onderwerpen. Zijn liedjes gaan (onder meer) over: een jongen die in bed wordt aangestaard en maar niet kan stoppen met denken, een cynicus die in een ton woont en kijkt naar de maatschappij, en de jacht van een meute boeren op de gevaarlijke Korenwolf (wilde hamster).
De popliedjes zijn catchy, tegendraads, en geslepen.  Aldus ontstaat er quirky en hoekige Nederlandstalige pop. Wie is er bang voor Het Laatste Woord? Frits Spits en Lucky Fonz III zijn al fan.

Instagram
Spotify

Thorbecke IV

De Nederlandstalige indie band thorbecke IV is het dagboek van een dertiger die op een kruispunt in zijn leven staat. Frontman Rinze Voorberg (bekend van Kids With Guns, Rinze en Baby Face Nelson) geeft op zijn debuutplaat alles bloot.

Voorberg die, net als zovele generatiegenoten midden in een quarterlifecrisis zit, realiseert zich dat hij in zijn volwassen leven vooral bezig is met zijn vroegere zekerheden af te breken. Er is alleen niets voor in de plaats gekomen. Dit brengt Thorbecke IV aan het woord met humor als coping mechanisme en catchy gitaarpartijen.

Instagram
Spotify

Relatief

Relatief is een Nederpopband met een stevig punksausje. Of een Nederpunkband met een popsausje, het is maar hoe je het bekijkt.
Beïnvloed door ska en de Nederpop is Relatief ruiger dan Doe Maar, en politieker dan Boudewijn de Groot. Niet geschikt voor VVD’ers dus.
De eerste EP, ‘Met je Kop in het Zand’ verscheen op 1 maart op alle streamingdiensten, en zo snel mogelijk daarna in fysiek formaat.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 9 april
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X