APRIL,23

DI11apr20:00Hoofdvakexamens ODMCvA CvA pop

Event Details

Tessa Sluyters

Tessa Sluyters doet eindexamen zang. Het wordt een persoonlijk optreden, met onder andere twee eigen nummers. Ze speelt in diverse bezettingen en experimenteert met dromerige teksten en opvallende akkoordwisselingen. Laat je meevoeren in de muzikale reis van deze singer-songwriter.

Kim Strien

Kim Strien nodigt je uit op ontdekkingsreis naar haar stem. Voor haar eindexamen zang speelt zij een breed scala aan genres. Samen met een afwisselende bezetting vertoont ze zichzelf in verschillende vormen en kleuren. Op speelse en eigen wijze neemt ze jullie mee in haar muzikale wereld. Laat je inspireren door de vele verhalen die een stem kan vertellen!

Kike Navarro

Kike Navarro maakt een heerlijke soep voor jullie klaar! Een kommetje versiert met gitaren en alle kleuren van het spectrum. Ingrediënten: Een basis van heerlijke grooves en gitaarlijntjes, Latin bouillon in water van tropische temperaturen, Een snufje West-Afrikaanse wijsheid & optimisme en als laatste een vleugje Mathrock kruiden waar de geur van elke maatsoort in terug te vinden is! Kortom, deze soep laat je in hogere sferen komen en de voetjes van de vloer komen.

Dorus Funnekotter

Dorus Funnekotter doet eindexamen op de gitaar. Hij speelt met twee bands: strangeways, een alternatieve pop-rock band, en FRAM, waarmee hij een cover van Big Thief speelt. Het beloofd een feest te worden!


-INFO-
Datum | 11 april
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | gratis


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X