JULI,21

DO29jul20:0022:00Ibiza: The Silent Movie | UitverkochtIn-edit Garden Sessions documentaire

Event Details

In-edit Garden Sessions

Is er iets beter dan genieten van een muziek docu terwijl je in een zomerse tuin zit? Wij denken van niet.. Daarom komen de In-Edit Garden Sessions terug naar de Cinetol tuin deze zomer. 3 avonden, 3 fantastische muziek docu’s en veel gezelligheid!

29/07 – Ibiza: The Silent Movie (Julian Temple, 2019) 
Verenigd Koninkrijk / 92 min. / Engels

Bereid je voor op een non-stop muzikale tijdreis door de geschiedenis van het meest invloedrijke, charismatische en spirituele eiland van de dansmuziek in de Middellandse Zee. Duik met deze film in de ziel van Ibiza! Het is een verhaal over sensualiteit, hedonisme, spiritualiteit, historische en toekomstige manieren van leven. De tolerante, vrije geest van het eiland heeft alles op de een of andere manier overleefd, mede door het opnemen en verwelkomen van mensen uit verschillende culturen over de hele wereld. Echter, het Boheemse hart van Ibiza staat voor een van de grootste uitdagingen tot nu toe: om te blijven voortbestaan ondanks de constant groeiende jaarlijkse invasie van rijke socialisten en de gentrificatie van het eiland.

15/07 – Rockfield: The Studio on the Farm (Hanna Berryman, 2020) 
Tickets

22/07 – A Tuba to Cuba (Danny, Clinch, T.G. Herrington, 2019) 
Tickets


INFO

Doors | 20:00
Screening | 20:30
Tickets (including headphones) | 5,-
Max amount of people | 30
Facebook Event

Buurtbewoners (Diamantbuurt) mogen gratis naar binnen. Meld je als een buurtbewoner aan door te mailen naar info@cinetol.nl.

In-Edit Filmfestival is een muziek documentaire festival met nieuwe internationele en Nederlandse muziek documentaires. De screenings tijdens het festival worden vergezeld door live optredens, Q&A’s met artiesten en regisseurs en industrie meetups door en voor professionals.

X