JULI,21

DO15jul20:0022:00In-edit Garden Sessions | Rockfield: The Studio on the FarmMusic Docu documentaire

Event Details

In-edit Garden Sessions

Is er iets beter dan genieten van een muziek docu terwijl je in een zomerse tuin zit? Wij denken van niet.. Daarom komen de In-Edit Garden Sessions terug naar de Cinetol tuin deze zomer. 3 avonden, 3 fantastische muziek docu’s en veel gezelligheid!

15/07 – Rockfield: The Studio on the Farm (Hanna Berryman, 2020) 
Verenigd Koninkrijk / 92 min. / Engels

Vijftig jaar geleden, diep in het Welse landschap, melkten twee broers koeien en maakten zij zich klaar om de boerderij van de familie over te nemen – maar ze droomden ervan om muziek te maken. Zo kregen ze het brutale idee om een studio te bouwen in de zolder van de schuur en hun eigen muziek op te nemen. De dieren werden uit de schuur geschopt en de muzikanten verplaatsten zich naar hun oma’s extra slaapkamer. Zo begonnen ze onbedoeld met het legendarische Rockfield studios.

22/07 – A Tuba to Cuba (Danny Clinch, T.G. Harrington, 2019) 
Tickets

29/07 – Ibiza: The Silent Movie (Julian Temple, 2019) 
Tickets


INFO

Doors | 20:00
Screening | 20:30
Tickets (including headphones) | 5,-
Max amount of people | 30
Facebook Event

Buurtbewoners (Diamantbuurt) mogen gratis naar binnen. Meld je als een buurtbewoner aan door te mailen naar info@cinetol.nl.

In-Edit Film Festival is een muziek documentaire festival met nieuwe internationele en Nederlandse muziek documentaires. De screenings tijdens het festival worden vergezeld door live optredens, Q&A’s met artiesten en regisseurs en industrie meetups door en voor professionals.

X