APRIL,23

DO06apr20:00Ioana Iorgu + L.A. Sagne + Rats & DaggersZaal garagepost punkpunk

Event Details

Ioana Iorgu

Ioana graaft haar nagels in je huid met de verontrustende maar boeiende sfeer die ze creëert met dissonante post-punk gitaren die je middenrif doet klapperen, en gortdroge beklijvende drums die direct contrasteren met de zacht gesproken kille teksten. Live, griezelige visuals begeleiden de onmiskenbare aanwezigheid op het podium van haar en Peter Kostwinder op drums met wie ze een duo vormde, terwijl de geluiden van haar onlangs uitgebrachte album ‘Mean Time’ weergalmen in de zalen. Ioana Iorgu zal een tijdje in je hoofd ronddwalen, gewoon om er zeker van te zijn dat het goed met je gaat.

Instagram
Spotify 

L.A.Sagne

Een wall of sound die je omverblaast, catchy refreinen die in je oor wurmen, songs die aan je voorbij razen en een ‘in your face’ energie. L.A. Sagne racet een marathon die je amper kan bijhouden. Geïnspireerd door bands als Amyl and the Sniffers, Dead Kennedy’s, Ramones en The Damned speelt L.A. Sagne vuige garage punk.

Never Mind The Hype omschreef het op Sniester als ‘Messcherpe garagepunk die zich laat kenmerken door bondigheid en ongenadige tempo’s. Toch is het meer dan alleen rammen, daar de onstuitbare geluidsmuur die L.A. Sagne heet ook genoeg ademruimte biedt voor pakkende refreinen of verrassend sterk opgebouwde passages die spelen met de intensiteit.’
Ook stonden ze vorig jaar oktober op SCHOREM als een van de publieksfavorieten.

Instagram
Spotify

Rats & Daggers

Een powertrio dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrockprojectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele zo nodige toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur.

In 2022 speelde ze op Booster en Valkhof festival en speelden ze support van LIFE en Sprints. Ze brachten hun debuut EP RATS and DAGGERS uit op vinyl met Lay Bare Recordings en speelden 21 Popronde shows als NMTH talent, inclusief het legendarische eindfeest in de Melkweg Oude Zaal.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 6 april
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Tickets deur | €11,50
Facebook-event | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X