JUNI,23

DO01jun20:00ISHA | Support: Lysah (DJ)Zaal elektronische indieindie soul

Event Details

ISHA

ISHA haalt inspiratie uit jaren 70 en 80 funk, hiphop en jazz, maar ook uit moderne artiesten als Moonchild en Kaytranda. Ze begon haar muzikale reis al op een jonge leeftijd. In haar tienerjaren werd het duidelijk dat haar liefde lag bij het produceren, elektronische muziek gaf haar het platform om al haar creatieve ideeën uit te voeren.

De muziek van ISHA is te omschrijven als frisse funk beats gecombineerd met een interessante grooves en een dominante bas. Live bespeelt ISHA in haar eentje bas, toetsen, synths wat samenkomt doormiddel van een looping pedaal.

In januari dit jaar kwam haar debuut EP ‘Bending Colours’ uit onder Juicebox Records. De EP werd meteen opgemerkt door bijvoorbeeld BBC 1 Xtra, Jamz Supernova, Franc Moody, Joe Hertz en Clash.

Instagram
Spotify

Support: Lysah(DJ)

Lysah is een relatief nieuw gezicht in de Nijmeegse dancescene. Vorig jaar maakte snel naam voor zichzelf met haar aanstekelijke energie en sound. Als resident bij Diskodip en Paak Vinyl is ze inmiddels regelmatig achter de draaitafels te vinden. Lysah’s sets kenmerken zich door een mix van disco, boogie en electronische warme melodieën.

Instagram


-INFO-
Datum | 1 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11,75
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X