APRIL,23

WO19apr20:00Island of Love + Lifeless PastHeatwave Magazine Presents indierockpost punk

Event Details

Heatwave Magazine Presenteert:

Island of Love (UK)

Island of Love is een unieke samenstelling voortgekomen uit de Londense muziekscene. De band heeft elkaar gevonden in de hardcore punk scene en speelde samen met bands zoals Chubby and the Gang en High Vis. Al snel werd duidelijk dat ze niet het spoken word-postpunk pad op wilde gaan en dus begonnen ze te experimenteren met een rauwere grunge-achtige benadering van punkmuziek.

Island of Love is de eerste act, die getekend heeft onder het label van Jack White ‘Third Man London .’ Hun laatste EP ‘Songs of Love’ is de eerste plaat die is uitgebracht onder Third Man London. De EP wordt omschreven als twaalf minuten vol adrenaline overspoeld met distorded gitaren donkere harmonieën en teksten en het heeft een hoop weg van het geluid  Dinosaur Jr. en Husker Dü.

Instagram
Spotify

Lifeless Past (NL)

Lifeless Past is een postpunk band geïnspireerd door de romantische goth-new wave-punkbeweging uit de jaren 80. De muziek staat bekend om hun kille drums, vloeiende gitaren en door Ian Curtis geïnspireerde zang.Het muziekproject ‘Lifeless Past’ werd in 2012 door songwriter/producer Satori op het eiland Curaçao opgericht.

Nadat de eerste demo goed werd ontvangen in internationale goth en darkwave kringen, besloot Satori het project door te zetten en werd Lifeless Past zoals we het kennen geboren. Het duo speelt sinds 2017 internationale shows, waaronder een tour door Los Angeles, California en Mexico.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum |  19 April
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets voorverkoop | €10
Tickets deur | €12
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X