AUGUSTUS,21

DO26aug17:1522:00Jacht + Een Kasper | UitverkochtEP Release indiepopNederlandstaligpop

Event Details

EP Release: Jacht + Een Kasper 

Jacht
Het drietal van Jacht laat zich niet inkaderen door een taal; Nederlands, Engels of instrumentaal, hun muziek spreekt voor zichzelf. Gedreven door een fascinatie voor taal en melodie, neemt de band je verhalenderwijs mee in hun melancholische pop die doordrenkt is van diepe bas, staccato drums en eigenwijze teksten. Eerder speelden ze in Berlijn en op Surfana, 26 augustus brengen ze hun nieuwe EP naar Cinetol.

Spotify
Instagram: @jachtmusic

Een Kasper
Een beetje de grenzen over, maar toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs. Een Kasper neemt je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. De kans dat ook jij je ergens in herkent, is groot. En misschien word je er een beetje ongemakkelijk van, dat kan. En is ook zeker niet gek. Want dingen durven delen waar hij niet helemaal trots op is, of zich misschien wel voor schaamt, is wat Een Kasper doet met zijn Nederlandstalige liedjes. Zelfs als de persoon waarover het gaat, in de zaal staat.

Spotify
Instagram: @eenkasper


INFO 
Datum // 26 augustus 2021

Show 1 
Doors | 17:15
Showtime | 17:45
Tickets | uitverkocht

Show 2
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | uitverkocht

Facebook Event 


Corona Maatregelen
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers.⁣ Hierbij maken we geen gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Bij klachten rekenen we erop dat je thuisblijft. We hopen op jullie begrip. ♡

X