DECEMBER,24

DI03dec20:00Jack JZaal dubpop rock

Event Details

Jack J is een pop-rock muzikant en producer uit Vancouver. Hij is de helft van Hij is de helft van DJ en productie duo Pender Street Steppersen een van de oprichters van het Mood Hut collectief en platenlabel. Zijn debuutalbum Opening the Door werd uitgebracht in de lente van 2022 en kreeg positieve recensies/artikelen op Pitchfork, Resident Advisor en Bandcamp.

Na twee tournees in 2023 keerde Jack in de winter terug naar zijn studio in Vancouver om een nieuwe LP af te maken. De plaat gaat verder met de verfijnde verkenningen van de popmuziek die op Opening the Door slechts een tipje van de sluier oplichtten en op de single “Foolish Man” uit 2023 nog duidelijker tot uiting kwamen; de elektrische gitaarjengels met 12 snaren doen denken aan de vroege Primal Scream, de galmende droomdub doet denken aan A.R. Kane, maar ook aan een scherpe popsensibiliteit die is opgebouwd rond moeiteloze hooks en bitterzoete, wereldvreemde teksten.

Het album wordt in september 2024 uitgebracht op Mood Hut Records, gevolgd door Europese en Noord-Amerikaanse tournees.

Instagram | @jackj___


-INFO-
Datum |  3 december
Locatie | Zaal
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets: €17,75 * | link

[* ticketprijzen zijn inclusief €1,25 service kosten]


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X