OCTOBER,21

VR08oct20:3022:30Jackson DyerThe Daily Indie Presents Alternativeindiesinger songwriter

Event Details

The Daily Indie en Cinetol zetten maandelijks een knallende, groovende of oorstrelende show neer. In het verleden waren bands als L’Eclair, la loye en Tousch hier te zien. Op 8 oktober is het de beurt aan de Australische singer-songwriter en producer Jackson Dyer.

Hij groeide op aan de kust van Sydney en zijn Alternative Indie nummers zijn niet geheel verrassend geïnspireerd door zowel de kalmte als de rusteloosheid van de oceaan. Begin 2013 verhuisde Dyer naar Berlijn, waar hij van straatmuzikant uitgroeide tot support act voor onder meer Hozier, Hiatus Kaiyote en Alice Phoebe Lou. Daarnaast speelde hij op tal van festivals en toerde hij door Europa als het voorprogramma van de Mighty Oaks en Talos.

In 2019 bracht hij zijn debuutalbum Inlet uit, een optimistische en introspectieve collectie van nummers die veldopnames uit Australië mixt met Dyers verbeeldingsrijke lyrics en ruimtelijke, electronische productie.

“With his voice alone, he could start a fire…” – Noisey Germany

“…warm and sensitively crafted indie with a focus on storytelling.” – Complex

Check hier het Facebook event


INFO 

Datum | 8 oktober
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-


Coronamaatregelen
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X