MEI,23

WO31may20:00Jacob Drescher + Iris JeanZaal Dreampoplo-fisinger songwriter

Event Details

Jacob Drescher

Jacob Drescher omschrijft het gevoel van zijn muziek als “sitting in a greenhouse during a midsummer rain”. Dit wordt gecreeerd door een indie\bedroom pop met invloeden uit de folk soul en jazz. Zachte gitaren dromerige zang en harmonieën zorgen ervoor dat er je best een traantje kan laten.
Al de muziek van Jacob wordt opgenomen in zijn caravan in het bos, waar hij de vrijheid voelt om al zijn creativiteit kwijt te kunnen los van de drukte van de stad omringt door natuur.
Instagram
Spotify

Iris Jean

Iris Jean schrijft de soundtrack van haar leven, waarbij elke song een nieuw hoofdstuk vertegenwoordigt. Van de zonnige introductie van het hoofdpersonage, rijdend met de ramen open, tot de hartverscheurende scène in de stromende regen. Elk nummer biedt een nieuwe realiteit om te ontsnappen. Krachtige, maar kwetsbare nummers en de tedere stem van Iris Jean creëren zowel hoop als melancholie. Iris gebruikt haar gitaar ondersteund door dromerige synthesizers om een contrast te creëren tussen chaos en vrede.
Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 31 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X