SEPTEMBER,21

VR17sep20:0022:00Jana Mila + Jasper SchalksCinetol presents americanafolksinger songwriter

Event Details

Cinetol presents: Jana Mila + Jasper Schalks 

Jana Mila 
Jana Mila begon al op jonge leeftijd met het schrijven van Americana/Folk songs. Haar teksten vertellen verhalen, leggen bloot en verkennen grenzen. Ze schuwt geen enkel onderwerp en schrijft over zowel de schoonheid als de tragiek van het leven. Haar songs vallen goed in de smaak, zo won ze in het verleden het Rozentuinfestival en Mooie Noten. Een optreden bij 3FM en een Popronde selectie volgden kort hierna en inmiddels werkt ze samen met Universal Music aan haar debuutsingle met de hulp van bekende Nederlandse country muzikanten (zoals Ilse de Lange). In haar muziek hoor je haar inspiratiebronnen terug, zoals de stoere edge van Sheryl Crow, de verassende melodieën van Joni Mitchell en de melancholiek van Townes van Zandt.

IG: @janamilamusic

Jasper Schalks 
Op zijn 15e kocht hij zijn eerste cd van Bob Dylan. Sindsdien heeft authentieke folk en melancholische americana hem nooit meer losgelaten. En dat Dylan, oude folk en de gehele platenkast van je opa een onbetwistbare inspiratiebron waren hoor je duidelijk terug in de muziek van Jasper Schalks. Momenteel werkt hij hard aan een debuutalbum dat eind dit jaar uit gaat komen. Zijn eerdere singles beloven veel goeds voor het album en ontvingen lovende woorden van o.a. Berlin On Air: “Al met al is Stand This Storn echt een hele goede productie met mooie melodieën waar we ontzettend van genieten.”

Spotify
IG: @jasperschalks


INFO 
Datum | 17 september
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-

Facebook Event 


Corona Maatregelen
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers.⁣ Hierbij maken we geen gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Bij klachten rekenen we erop dat je thuisblijft. We hopen op jullie begrip. ♡

X