MEI,22

ZO08may20:0022:30Jazzbois | Nieuwe DatumCinetol presents hiphopjazzlo-fi

Event Details

Cinetol Presents: Jazzbois 

Jazzbois is een Hongaars trio die jazzfusion van de seventies combineert met hiphopbeats tot een hypnotiserend lekker geheel. Hun debuutalbum “Jazzbois Goes Blunt” had een sterke impact op zowel de jazz- als de hiphopscene en creëerde een unieke psychedelische fusie die de botten van zowel jazzmeesters als beatliefhebbers aan het wankelen bracht. De volledige Jazzbois-ervaring komt voor wanneer ze live spelen; alle nummers zijn het resultaat van pure improvisatie, waardoor botsende kosmische energieën ontstaan – elke keer dat ze samen spelen.

Als nieuwkomers in de scene werden ze erkend door vele sleutelfiguren in de industrie, kregen ze steun van Joe Kay (Soulection), ze kwamen voor in meerdere redactionele afspeellijsten op Spotify en Apple Music en op wereldwijde.fm – zelfs gedraaid in het kantoor van het legendarische jazzlabel Brownswood Records. Hun nieuwste release Jazzbois Goes Blunt II check je via https://bit.ly/JazzboisGoesBluntII-album. 

[…] the Hungarian jazz-trio affirms their status as one of the most interesting jazz acts hailing in Europe.” – o sotão

Voor fans van: Yussef Dayes, Emapea, FloFilz

Spotify: https://bit.ly/Jazzbois-Spoti
Live video: https://bit.ly/Jazzbois-video
Instagram: @jazzbois


INFO
Datum | Zondag 8 mei (new date)
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €11,50
Facebook Event

Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public


Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

X