JULI,21

ZA03jul21:0023:00Juan Juan + M. LuckyCinetol presents countryindiepop

Event Details

– let op: dit gaat om een show op volle capaciteit, kijk voor meer info onderaan deze tekst –

Juan Juan
‘De liefdesbaby van The Velvet Underground en Mac Demarco in een Mexicaanse hangmat,’: Juan Juan, maakt Indie Country met Latijns-Amerikaanse invloeden. Hij leerde zijn vriendin drummen op zijn songs die hoppen tussen straightforward akkoorden en Spaans gezongen multi-ritmische ballads.

Het multi-genre debut album getiteld ‘New Mexico’, opgenomen op een 4 sporen cassette en gecoproduceerd door Casper van der Lans (Personal Trainer, Pip Blom, The Homesick) is eind vorig jaar verschenen, met support van Dox Records onder het eigen label ‘Almerica Records’. Juan Juan is geselecteerd voor de Popronde 2021 en speelt dit najaar door Nederland. OOR benoemde ze tot één van hun Popronde talenten.

Spotify: https://spoti.fi/2Sh5LhV
IG: @juanjuaninstas

M. Lucky
Poëtische popsongs voor romantische realisten; M. Lucky is een onrustige muzikant die via poëtische popsongs romantiek probeert te vinden in de alledaagse werkelijkheid. Haar ‘millennial anthems’ bezweren angsten zoals verveling terwijl het leven als een tragische komedie voorbij dendert. In het najaar speelt ze door heel Nederland tijdens de Popronde 2021.

Samen met bandleden uit Weval, EUT, Personal Trainer & Jungle By Night brengt M. Lucky in Cinetol een rokerige show met scherpe randjes waarin echo’s van de jaren ‘70 doorklinken.

Spotify: https://spoti.fi/2SXpUKa
IG: @hi.m.lucky


INFO
Double bill: Juan Juan + M. Lucky
Datum // 3 juli 2021

Doors | 21:00
Showtime | 21:30
Tickets | 10,-

Facebook Event


Corona maatregelen – volle capaciteit
Naar aanleiding van de versoepelingen die op 26 juni door de overheid worden ingevoerd, wordt het weer mogelijk om concerten te organiseren op volle capaciteit mits de bezoekers in bezit zijn van een negatieve PCR test, een herstelbewijs (max. 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs. We hebben voor toegang tot deze show een van de eerdergenoemde bewijzen van je nodig. Hiervoor kan je gebruik maken van de Coronacheck-app. Voor een toegangstest kan je een gratis afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org.

X