MAART,23

ZA11mar20:45Julia Sole | Support: MIELEP release indierockmelancholische alternatieve rock

Event Details

Julia Sole

Julia Sole is een Nederlandse artiest componist en producer, die haar ideeën omzet in melancholische alternatieve rock met een indierock twist.

Julia Sole is een alter ego dat tot leven komt op het podium met een masker als focuspunt. Haar masker wordt gebruikt als een verdedigingsmechanisme tegen oordelen over haar emoties, om te vechten tegen haar grootste angsten en om zichzelf los te maken van haar onzekerheden over haar identiteit.

Met teksten over verdwalen in je hoofd, angsten en verlies, biedt ze af en toe een scherpe kijk op de maatschappij. Samen met live-gemaakte visuals, intense gitaren, een heel spectrum aan synths, en veranderende mechanische ritmes, zal de muziek als een machine door blijven gaan.

Op 11 maart presenteert ze haar debuut EP in Cinetol

Instagram
Spotify 

Support: MIEL

MIEL neemt je mee in haar melancholische en botanische droomwereld. De nummers laten je door middel van jazz en klassieke elementen zweven in de wolken en zorgen ervoor dat je even de grond kan vergeten. Haar krachtige en overtuigende stem laat de wolken af en toe ook weer landen, zodat je wordt wakker geschud. Laat je verwelkomen in MIEL haar ruimteschip en geniet van de reis vol interessante en diverse dromen.

Instagram 


-INFO-
Datum | 11 maart
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Facebook-event | link
Deel dit programma: Julia Sole | Support: MIEL – Cinetol 
“deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public. Klik hier voor meer info)


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X