JUNI,23

DO22jun20:00ker ker + boycry + M.J.H Thompson VolksorkestZaal coldwaveelektronische folkpost punkshoegaze

Event Details

ker ker

ker ker – twee klanken; vier koppen; weinig eenduidigheid hoe je het correct uitspreekt. Een onbezonnen viertal dat zich graag achter een muur verstopt van simpele beats, driftige bassen en dissonante snaren, met nevelige teksten over dat ene plakje des levens, gerookt in een boze Nederlandstalige galm. Postpunk zeggen ze ook wel eens, maar ze weten zelf niet zo goed wat dat betekent. Zodoende.

Instagram

boycry

Met een melodramatische blik op het verleden, het heden en de toekomst maakt boycry dromerige postpunk die de eenzaamheid van het digitale tijdperk probeert te verwoorden. Ze zijn het laatste beetje houvast in een futurum waarin niets echt is. Dit met een flinke korrel zout, cynisme, synthesizers en catchy melodieën.

Instagram
Spotify

M.J.H Thompson Volksorkest

M.J.H. Thompson Volksorkest speelt M.J.H. Thompson’s eclectische muziek Waarvan de genres variëren van pop tot rock en van country tot techno. De naam zou je op het verkeerde pad kunnen lijden, het orkest bestaat namelijk maar uit 5 mensen. M.J.H. Thompson (aka Mr. Minimal), Sjoerd Fransman (aka Cors Katwijk), King Kachang (aka Dr. Gazebo), Mowi (aka Milo) and Lotti (aka Horror Jazz).

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 22 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X