MEI,24

ZA25may20:00THE Show #3Zaal hiphopraprnb

Event Details

THE Show #3

In “The Show” krijgen opkomende artiesten de kans om te schitteren in hun eigen concert in Cinetol, voorafgegaan vier workshops geleid door vakprofessionals. Deze workshops, gericht op performance, podium presence, marketing en geluidsproductie, bieden niet alleen cruciale voorbereiding voor het concert, maar dienen ook als sleutel tot artistieke groei en professionele ontwikkeling.

Het traject bevordert niet alleen de vaardigheden van de artiesten, maar creëert ook een community van gelijkgestemde individuen. Hierdoor ontstaat er een netwerk dat blijvende samenwerking en inspiratie stimuleert. Deze ondersteuning draagt dus niet alleen bij aan individuele artistieke reizen, maar versterkt ook de algehele vitaliteit van de lokale muziekscene.

“The Show” is niet slechts een eenmalig evenement, maar een katalysator voor duurzame groei en samenwerking, waarmee opkomende artiesten niet alleen een show neerzetten, maar ook een blijvende impact op hun artistieke reis en de lokale muziekscene achterlaten.

The Show is mede mogelijk gemaakt door subsidies van Het Cultuurfonds en het AFK.

Justin Buttowski 

Justin Buttowski Zorgvol, geboren en getogen in de bruisende wijk Holendrecht in Amsterdam, is een veelbelovende 29-jarige artiest die de muziekscene verovert met zijn lyrische talent, unieke vocale stijl en diverse geluiden doordrenkt met positieve energie.

Op de jonge leeftijd van 18 jaar begon Justin zijn muzikale reis, geïnspireerd door de levendige straten van zijn thuisstad en de rijke muzikale erfenis van Nederland. Hij omarmde al snel de rijke tradities van urban muziek, waarbij hij de grenzen tussen r&b en hiphop verkende en nieuwe paden betrad.

Met zijn scherpe teksten en meeslepende melodieën weet Justin een diepe connectie te maken met zijn luisteraars, hen mee te nemen op een emotionele reis door zijn leven en ervaringen in de stad. Zijn muziek weerspiegelt niet alleen zijn persoonlijke groei, maar ook de veerkracht van de gemeenschap waaruit hij voortkomt.

Terwijl hij zijn artistieke horizon verbreedt en nieuwe geluiden verkent, blijft Justin trouw aan zijn roots en deelt hij zijn unieke visie met de wereld. Met talloze nieuwe projecten in de maak belooft Justin “Buttowski” Zorgvol een opwindende toevoeging te worden aan het muzieklandschap. Houd hem dus zeker in de gaten, want zijn muzikale reis is nog maar net begonnen.

Instagram | @jbuttowksi

 -INFO-
Datum | 25 mei
Locatie |  Zaal
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X