MAART,23

ZO12mar20:00Klezmagic | Uitverkochtlive album opname Balkanklezmer

Event Details

Klezmagic

Klezmagic is een groep jonge muzikanten die al tien jaar lang de Amsterdamse straten kleurt met hun Balkan- en klezmermuziek. Klezmagic is in 2008 ontstaan op de Muziekschool Amsterdam als initiatief van Emirhan Tuga, een Turkse klarinettist die de droom had om Nederlandse jongeren in aanraking te brengen met Balkanmuziek. Inspiratiebronnen van Klezmagic zijn artiesten als de Amsterdam Klezmer Band, Goran Bregovic en het Barcelona Gypsie Balkan Orchestra.

Op 17 juni 2022 brachten ze hun laatste EP uit genaamd De Grote Race. De EP bestaat uit 5 zelf geschreven stukken waarin ze de traditionele Oost-Europese klezmer en balkan-stijl als inspiratiebron gebruiken en er met Nederlandstalige teksten een eigen draai aan geven.

Voor hun nieuwe project maken ze tijdens deze show een liveopname in Cinetol.

Instagram 
Spotify 


-INFO-
Datum | 12 maart
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | uitverkocht
Facebook-event | link
Deel dit programma: Klezmagic – Cinetol
“deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public. Klik hier voor meer info)


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X