SEPTEMBER,20

ZA05sep20:3023:00Labasheeda + BUGLP Release artpunkgaragepostpunkpseudo-grunge

Event Details

Na een periode van vijf jaar waarin de groep nauwelijks op het podium te zien was, is de Amsterdamse artpunkband Labasheeda nu terug met een nieuw album, getiteld Status Seeking. Op deze vijfde langspeler worden gelaagde en experimentele stukken afgewisseld met korte, energieke nummers.

Ook live staat Labasheeda bekend om intense en dynamische shows. Saskia van der Giessen laat daarin zien dat de viool heel geschikt is als rockinstrument, maar ook voor hypnotiserende soundscapes draait ze haar hand niet om. Status Seeking wordt uitgebracht door Presto Chango Records op gekleurd vinyl en met gezeefdrukte hoezen.

Voorprogramma: BUG
Rauwe punkrock met melodische en experimentele invloeden in de traditie van bands als Hüsker Dü en Nirvana. Na in 2019 mee te hebben gedaan aan de Popronde, trapten ze 2020 af met een optreden op ESNS en werken ze momenteel aan nieuw materiaal. “Rauwe stoner-rock met verslavende melodieën”, aldus 3voor12 Noord-Holland.

Labasheeda LP release + BUG
Za 5-9, inloop: 20:30 | BUG: 21:00 | Labasheeda: 22:00
YouTube | Spotify | website | Instagram: @labasheeda_amsterdam

CORONA RICHTLIJNEN
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡-

—> Check hier het Facebook event

—> Koop hier je kaartje (à €10)

X