NOVEMBER,22

ZO27nov15:30Lalalab LiveZaal singer songwriter

Event Details

LalaLab Live

Van de songwriting academie LalaLab uit Amsterdam Oost, komen er 9 aanstormende talenten tijdens deze live-middag in Cinetol op 27 november. Na hard werken tijdens masterclasses en persoonlijke sessies, brengen deze artiesten hun nieuwe nummers onder begeleiding van de LalaLab band. Laat je verrassen en ontroeren door Juul Willems, Inke, Kutmug, Elise Latuny, Vera van Duuren, Essy, Annemarie Libbers, Hanna’floor de Roos en Wineke van Doezelaar.

Over LalaLab:
Songwriting Academie LalaLab is hét platform voor iedereen die liedjes schrijft, of dat graag zou willen leren. LalaLab is opgericht door singer-songwriter Channah van ’t Riet en werkt inmiddels met een team van enthousiaste professionals.


-INFO-
Datum | 27 november
Deuren | 15:30
Aanvang | 16:00
Tickets | €10
Facebook-event | link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X