MAART,18

ZA10mar20:0023:30Last ThursdayEP release party folkpop

Event Details

Na maandenlang ploeteren is hij dan eindelijk af: onze EP! Met veel trots presenteren wij die en de rest van ons repertoire aan jullie op deze mooie avond!

De EP is in eigen beheer geproduceerd en is straks beschikbaar via je favoriete streamingplatform Spotify. Zes nummers waar we trots op zijn en waar jullie met veel plezier naar gaan luisteren.

Last but not least hebben wij met Jasper Schalks een geweldig voorprogramma voor jullie!

Dus volg het event en volg ons op Facebooken Instagram! Wil je zeker weten dat er een kaartje voor je is? Stuur dan alvast een email naar tijmen.swaalf@icloud.com.

Over Last Thursday
Last Thursday begon toen de bandleden elkaar leerden kennen tijdens jamsessies in Amsterdam. Vanuit een sterke muzikale “klik” en het grote plezier van samen schrijven en optreden ontstond een band die inmiddels aan haar vierde jaar begint.

Ze wonnen de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Festival, de Strijd om Stukafest, speelden in de Sugar Factory en op Magneetfestival. Ze speelden op straat, in huiskamer en op poppodia. Tijdens de EP release laten ze zien wat ze tot nu toe hebben bereikt, en ook waar ze vanaf nu naartoe gaan.

// zaterdag 10 maart
// 20:00 – 23:30
// entreeprijs tba

Je vindt het Facebook event hier

X