MAART,23

WO29mar20:00Later. | Support: Kai Neediezaal french touchpoolside groovespopsoul

Event Details

Later. 

De Franse band Later. worden door de Franse media omschreven als “The legacy from Daft Punk”. Dat is terug te horen in hun catchy beats en gebruik van synths. Tijdens meerdere koffiepauzes is het idee om een band te beginnen naar boven gekomen.
In 2019 werden ze opgemerkt door het Franse label Kitsune, waar hun eerste single L.Y.E. is uitgekomen. De twee volgende EP’s zijn uitgekomen onder het label Cookie Records waar ze groter succes behaalde, zelfs in de ruimte door een live uitzending van de astronaut Thomas Pesquet. Ook op Netflix zijn ze te horen met Het nummer Back To Heaven in de serie Emily in Paris. 

 Hun eerste album ‘Walking on the Line’ komt uit op 17 maart dit jaar. Integenstelling tot hun eerdere werk gaat dit over de schoonheid die het leven heeft te bieden. Van liefde tot liefdesverdriet en van vreugde tot eenzaamheid.

Instagram
Spotify

Support | Kai Needie

Songwriter en zangeres Kai Needie produceert in haar thuisstudio pop-rock songs
over verlangen naar de zomer, het kopen van een hond en het wachten aan de bar. De
combinatie van gruizige gitaren, wiebelige synths en melodische zanglijnen creëren haar
eigen wereld die zweeft tussen de harde realiteit en een rooskleurige droom.

Instagram 
Spotify


-INFO-
Datum | 29 maart
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50
Facebook-event | link
“deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public. Klik hier voor meer info)


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X