OCTOBER,20

ZO04oct16:3022:00Laura Kits | Uitverkocht (dinner show)Albumrelease Countrypop

Event Details

Binnenkort brengt Laura Kits haar langverwachte nieuwe album โ€˜Holy Fountain Waterโ€™ uit. De release wordt gevierd op 4 oktober met een releaseshow in Cinetol, Amsterdam.


๐๐จ๐ฉ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐ž๐ค ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ž๐ฅ
โ€˜Holy Fountain Waterโ€™ staat voor popmuziek met een ziel, verstopt onder een soms moddervet, soms flinterdun laagje country. In twaalf tracks neemt Laura Kits je mee langs dansbare rock, gevoelige ballads, en popsongs die je na รฉรฉn keer luisteren kunt meezingen.

De nummers op het album zijn toegankelijk en origineel tegelijk. Die originaliteit zit hem vooral in de lyrics, waarin Laura poรซzie, oprechtheid en humor combineert. De arrangementen passen in de traditie van klassieke country-pop, en zitten toch vol met subtiele twists.

๐๐š๐ฌ๐ก๐ฏ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐š ๐ง๐ข๐ ๐ก๐ญ
Tijdens de releaseshow op 14 juni transformeert Laura met haar band de Cinetol tot een Nashville hotspot. Samen zetten zij een avondvullende show neer waarin Laura varieert tussen solo-uitvoeringen van gloednieuwe liedjes, en levendige liveversies van de albumsongs met zeskoppige band.

๐“๐ก๐ž๐ฅ๐ฆ๐š & ๐‹๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ž ๐ฆ๐ž๐ญ ๐Ÿ—-๐ญ๐จ-๐Ÿ“ ๐ฏ๐ข๐›๐ž๐ฌ
In 2017 bracht Laura al haar debuutalbum uit: de EP โ€˜Skipper Canyon Roadโ€™. Deze was CD van de Week op Radio 2. Onlangs verscheen haar videoclip bij de single โ€˜โ€™81 Chevyโ€™. De clip is een ode aan Thelma & Louise, gemixt met de 9-to-5 vibes van Dolly Parton. –> Youtube.


INFO

SHOW 1: (Uitverkocht)
16:30 doors
17:00 – 18:00 Laura Kits

SHOW 2: (Uitverkocht)
19:00 doors
19:30 – 20:30 Laura Kits

SHOW 3: (Uitverkocht)
20:45 doors
21:00 – 22:00 Laura Kits

โ€”> Check hier het Facebook event

โ€”> Koop hier je kaartje (ร  โ‚ฌ9)


CORONAMAATREGELEN

Vanwege de vernieuwde coronamaatregelen hebben we de show van Laura Kits opgedeeld in 3 shows voor maximaal 30 bezoekers.

De mensen die een kaartje hebben gekocht, hebben een mail ontvangen over de show waarvoor hun ticket geldig is.ย De tickets die je nu nog kan kopen zijn geldig voor de show van 21:00.

 

X