APRIL,23

VR28apr20:45Lights on the Lake + Mushroom MosisEP Release afrobeatsfolkjazzsoul

Event Details

Lights on the Lake 

Lights on the Lake zijn een indie/soul band uit Den Haag. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Tom Misch, José Gonzales en Kruangbin zorgen ze voor een DIY sound met invloeden van afro beats, soul, disco en folk. Door dansbare ritmes, tweestemmige zang en 70s geïnspireerde, geluiden zorgen ze voor een liveperfomance die voelt als een droom.

Het idee om een band te vormen is ontstaan tijdens een boottocht in het noorden van Zweden. Op 24 maart kwam de eerste single van hun nieuwe EP genaamd ‘Fool for your love uit’. Hun EP Easy presenteren ze in Cinetol. De EP is een mix van indie, soul en disco in een dromerig jasje. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Fleetwood Mac en Sister Sledge. 

Instgram
Spotify

Mushroom Mosis

Mushroom Mosis is de vertaling van het muzikale hersenspinsel van singersongwriter/vocalist Damani. Mushroom Mosis staat bekend om een mix van pop, jazz en soul met inspiratie bronnen uit de Zuid Afrikaanse en Caribische Gospel en jazz. Deze mix komt tot leven op het podium, waar Damani vaak improviseert en zich laat inspireren door het publiek en zijn omgeving. Hierdoor is elk optreden uniek.

In 2022 is zijn tweede EP genaamd “The Wellspring” Uitgebracht. The Wellspring is in 2021 opgenomen en geïnspireerd door het veranderende leven van de afgelopen twee jaar. Voor Damani is de EP vooral een herinnering dat dingen groeien als ze aandacht krijgen en dat hij zichzelf ook aandacht moet geven, ondanks wat er in zijn omgeving gebeurt.

Instgram
Spotify


-INFO-
Datum | 28 april
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Facebook-event | link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X